22/06/2017 / Υπογραφή Συμβολαίου με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music

Φίλοι μου,

Σήμερα 22/6/2017 ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μετά από χρονοβόρες περιπλανήσεις στα μουσικά δρώμενα, κατάφερα να υπογράψω με την μεγαλύτερη ελληνική δισκογραφική εταιρεία HEAVEN MUSIC πενταετές συμβόλαιο για την διαχείρηση όλης της μουσικής μου και ευελπιστώ η συνεργασία μας αυτή να δρέψει καρπούς για να μπορέσω να επεκτείνω τα φιλανθρωπικά μου όνειρα σε αναξιοπαθούντες ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Ευχαριστώ τον Σπύρο Σταμούλη, την Νατάσσα Καρακούλη, τον Γιώργο Κουτσούκο, την Ελπίδα Ναστούλη και όλους τους άλλους αφανείς ήρωες της ομάδας της HEAVEN κα του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην μουσική μου.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω κατ' αρχήν τον Ζαχαρία Τσίχλα και μετέπειτα τον φίλο μου Λεωνίδα Τζίτζο για την σύστασή του στην HEAVEN και την τεράστια συμβολή του στις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και συνθέσεων μου ώστε να υπάρχει άνα τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα.
Την ημέρα αυτή που με βρίσκει βαθύτατα συγκινημένο την αφιερώνω στον Πατέρα μου που με απέτρεψε να ασχοληθώ με την μουσική και με πείσμωσε τόσο που μπόρεσα να δημιουργήσω ένα μικρό βοτσαλάκι στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Σας ευχαριστώ πολύ ολους σας,

Γ. Π. Λαιμός